Welkom

op de website van ABSU.

Deze website wil u een duidelijke kijk geven op de organisatie, structuur en werking van de Algemene Belgische Schoonmaakunie.

Ze is niet alleen een bron van informatie voor onze leden-schoonmaakbedrijven, maar eveneens voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd in de schoonmaaksector.
Een professioneel hulpmiddel dus in uw zoektocht naar alle informatie en documenten die u nodig hebt om de dagelijkse organisatie van de schoonmaakactiviteiten die u aanbiedt, zoveel mogelijk te vereenvoudigen

De website is in grote lijnen opgebouwd rond twee delen, één toegankelijk voor iedere bezoeker en één waartoe enkel onze leden een sleutel hebben.

  • Het algemeen toegankelijke gedeelte onthult wat ABSU is en doet, en hoe we in- en extern gestructureerd zijn. U vindt er ondermeer alles wat u wil weten over onze opleidingen, interessante links en een overzicht van onze publicaties. Op zoek naar nieuws? Even klikken en u kan onze persberichten en het nieuws van de Wereldfederatie nalezen.

  • Het voor de leden voorbehouden deel is niet alleen informatief, maar vooral interactief. Gegroepeerd in de hoofdstukken Memoclean, CAO, Sociale Documenten en Tendering bevindt zich immers een schat aan downloadbare documenten

Veel plezier op uw ontdekkingstocht. Welkom!

Onze website is niet alleen een bron van informatie voor onze leden-schoonmaakbedrijven, maar eveneens voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd in de schoonmaaksector.
vitres
WERKEN ALS INDUSTRIEEL REINIGER?